DKC Farah: Osoblje edukovano za deset novih tretmana podmlađivanja i biorevitalizacije kože

by admin
| 6:28

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U Dermatološko-kozmetičkom centru“ Farah“ protekle sedmice je održana edukacija osoblja na temu: Primjena najsavremenijih metoda za podmlađivanje i biorevitalizaciju kože iz palete proizvoda Promoitalia i Teosyal.

Edukator je bila Dr. Kristina Davidović, specijalista plastične hirurgije iz Beograda – jedini licencirani edukator Svjetske antiejdžing asocijacije u Srbiji.

Edukacija se sastojala iz teoretskog i praktičnog dijela, a prezentirani su: Kraljevski piling, mezokokteli za biorevitalizaciju kože lica i dekoltea: Redensity 1, Redensity 2, Vit Jal, Up grade, Idebae.

U edukaciji su tretirani hemijski pilinzi sa raznovrsnim kiselinama italijanske firme Promoitalia, zatim Teosyal tretman sa hijaluronskom kiselinom za korigovanje linija, nazolabijalne brazde, nosno-usne brazde, te modeliranje usana sa filerom koji se zove ‘kiss’, trenutno najboljim filerom za modeliranje i povećanje usana, te treći dio koji je obuhvatao dermapene i primjene mezokoktela na licu.

-Poštujući visoke zahtjeve i različite potrebe naših klijenata, imperativ nam je bio usvojiti savremena znanja koja osoblje Farah centara, kao lidera u oblasti kozmetologije u BIH, treba da ima. S obzirom da naši klijenti preferiraju bezbolne, komforne metode sa momentalnim, a dugotrajnim rezultatima od sada u našoj lepezi usluga imamo tehnike koje će sigurno biti sa oduševljenjem dočekane – istakli su u DKC Farah Tuzla.

Teosyal je švicarska kuća i vodeći lider anti-age na polju primjene dermatoloških filera koji se primjenjuju u DKC Farah, dok proizvodi firme Promoitalia služe za podmlađivanje, odnosno za estetsku medicinu i tretmane lica i tijela.

Nakon provedene edukacije DKC Farah svojim korisnicima sada nudi uslugu deset novih tretmana, unutar kojih će svako naći nešto prema svojim željama i potrebama.

Više fotografija sa spomenute edukacije, ali i više informacija o DKC Farah Tuzla saznajte na Facebook Fan stranici ovog centra.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.