Plesni studio Sandoval: Počinje Škola plesa za odrasle/građanstvo

by admin
| 11:51

Škola plesa za odrasle/građanstvo u plesnom studiju Sandoval, počinje sa radom u četvrtak 22.10.2015. godine u plesnoj dvorani Katoličkog školskog centra „Sv.Franjo“ u Tuzli sa početkom u 20.00 h.

Radi se o plesnom tečaju namijenjenom radno aktivnom stanovništu i studentima, na kojem se uče društveni plesovi, kao što su salsa, bachata, bečki i engleski valcer, foxtrott, discofox/hustle, cha cha, samba, rumba, a sve po priznatom svjetskom plesnom programu „Crea dance“.

Na ovom času plesni parovi se druže, opuštaju, te na jednostavan i zabavan način oslobađaju nakupljenog stresa. Iako smatrate da imate „dvije lijeve noge“ – ne brinite, nećete morati razmišljati kojom nogom prvo treba krenuti. Zato vam preporučujemo da se oslobodite predrasuda o plesu, partnericu za ruku i zajedno sa najedukovanijim timom steknete znanje i samopouzdanje, jer za učenje i zabavu nikada nije kasno!

Ples smanjuje stres i i djeluje antidepresivno, povećava energiju i razinu serotonina u tijelu, poboljšava izdržljivost, fleksibilnost, snagu i ravnotežu, jača kosti i  kardiovaskularno zdravlje, stimulira um i poboljšava misaone vještine, ali najvažnije je iskreni osmijeh.

Sve dodatne informacija možete potražiti na www.sandoval.com.ba  ili putem e-maila: [email protected] a na raspolaganju Vam stojimo i putem kontakt telefona 061/194 478 i 061 728 160

PS SANDOVAL

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.