LAFAT KOMERC vas poziva na „Dane Energetske Efikasnosti”

by admin
| 10:11

LAFAT KOMERC d.o.o. Kalesija organizuje promociju i prezentaciju obnovljivih izvora energije i kotlova na pelet vlastite proizvodnje, koja se održava 4 i 5. septembra 2015. godine ispred maloprodajnog objekta u Kalesiji. Naziv promocije je “Dani Energetske Efikasnosti”.

Cilj ove promocije je podizanje svijesti o prednostima korištenja kotlova na pelet STILMETAL. Povećanje korištenja obnovljivih izvora energije i očuvanje životne sredine je ujedno i najaktuelnija tema savremenog društva, a LAFAT KOMERC kao društveno odgovorno preduzeće nudi kompletna tehnička rješenja za zagrijavanje domova ovim putem.

 LAFAT KOMERC će predstaviti kotlove na pelet STILMETAL iz vlastite proizvodnje, kao i posebnu seriju kotlova Stilmetal smart, te će na taj način svim potencijalnim korisnicima približiti jednostavnost korištenja i uštedu energije. Ova promocija svim posjetiocima daje uvid o prednostima ekoloških i energetski efikasnih proizvoda. Također, predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mjestu mogu dobiti sve potrebne informacije o unapređenju energetske efikasnosti životnog i poslovnog prostora. Kroz ovaj projekat, naše tehničko osoblje i posjetioci imaju direktni kontakt, što predstavlja najbolji način promocije i edukacije.

 “Značaj realizacije ovog projekta je u širenju svijesti o prednostima korištenja alternativnih izvora energije, sa naglaskom na zagrijavanje kotlovima na pelet u domaćinstvima i poslovnim subjektima. Podizanjem nivoa svijesti možemo očekivati i rast korištenja obnovljivih izvora energije, zaštite životne sredine pa je značaj ovog projekta i veći. Za sve posjetioce prezentacija će biti organizovana u petak, 4. septembra od 11 sati, ispred maloprodajnog objekta u Kalesiji, pored magistralnog puta Tuzla – Zvornik.

Tu će Vas dočekati ljubazno osoblje, a za sve posjetioce smo obezbijedili prigodne poklone i posebne popuste pri kupovini naših proizvoda”, ističu iz LAFAT KOMERCA.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.