Dom mladih / Plesni studio Rich: U toku upis u orijentalnu školu plesa!

by admin
| 4:37

Plesni studio Rich iz Tuzle, koji se bavi orijentalnim plesom, od septembra 2015. godine u svoje redove prima nove polaznike.

Nakon tri uspješna samostalna performansa, završenih ljetnih nastupa i turneja, studio Rich odlučio je otvoriti svoja vrata za nove članove. Vlasnik plesnog studija i koreograf, Samir Rich, poziva sve zainteresovane djevojčice i djevojke da se prijave u školu plesa, gdje će osim plesa naučiti dosta i o kulturi, umjetnosti i tradicijama istoka.

Orijentalni (trbušni) ples itekako je pogodan i za zdravlje. Od ove godine planirano je uvođenje i nekih noviteta, gdje će se osim tehnike plesa i stilova raditi na skidanju viška kilograma. Oformljen je i tim ljudi koji će pružati određene savjete i usluge polaznicima škole. 

Do kraja jeseni ove godine planiran je još jedan performans koji će, po riječima voditelja škole Samira Rich-a, nadmašiti sve prethodne.

Časovi će i ove godine biti organizovani u Domu Mladih Tuzla, ponedjeljkom i četvrtkom u terminu od 17:30 sati. Za sve ostale informacije možete kontaktirati koreografa i voditelja Samira Rich-a preko Facebook profila, ili Facebook stranice Plesni studio Rich te na broj telefona: 062 / 741 – 408.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.