Sniženja i pokloni za kupce: Ponovo otvorena dm prodavnica na Brčanskoj Malti

by admin
| 12:56

Kompanija dm danas je otvorila preuređenu prodavnicu u Tuzli, na adresi 15. maja bb na Brčanskoj Malti.

Objekat krasi moderan i lijepo uređen ambijent u kojem kupci mogu pronaći bogat asortiman proizvoda za ljepotu, zdravlje, domaćinstvo i kućne ljubimce i to sve po povoljnim cijenama.

Nakon preuređenja, kupcima je omogućena bolja preglednost artikala i njihov odabir, što će kupovinu učiniti još ugodnijom. Ljubazno i profesionalno osoblje prezentiralo je ponudu najpoznatijih robnih marki koje nudi dm, a svi kupci su obradovani brojnim popustima na odabrane proizvode, nagradnom igrom i kolom sreće.

„ Sredinom juna mjeseca imali smo veliko nevrijeme u Tuzli i tom prilikom je ovaj objekat bio djelimično oštećen tako da određeno vrijeme nismo bili na raspolaganju našim kupcima. Potrudili smo se da u što kraćem roku objekat renoviramo i stavimo ga ponovo u funkciju. Za naše kupce, kao i uvijek pripremili smo puno iznenađenja, promocija, gratisa, peškire za račune preko 30 konvertibilnih maraka i druge pogodnosti „ – kazala je Lejla Andrić, regionalni menadžer kompanije dm za Sjeveroistočnu Bosnu.

Kako ističu iz dm-a, asortiman će se redovno proširivati da bi kupci u svakom momentu mogli pronaći ono što im treba. Radno vrijeme prodavnice je od ponedjeljka do subote u periodu od 9h do 21h, dok nedjeljom ne radi. 

(Tuzlainfo/S.B.)

 

 

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.