Tuzla: Prijavite se za besplatan seminar o poslovnim idejama i njihovim održivostima

by admin
| 12:20

Udruženje za podršku resursima i razvoju RAST, u saradnji sa Udruženjem za razvoj Nerda, organizuje 29. i 30. juna 2015. godine, u periodu od 9.00 do 14.00 sati besplatan seminar pod nazivom “Imaš ideju – provjeri njenu komercijalnu održivost” u prostorijama Udruženja NERDA, na adresi M. i Ž. Crnogorčevića br. 5 (zgrada Narodne i univerzitetske biblioteka “Derviš Sušić” Tuzla), kao nastavak Poduzetničke akademije održane 2014. godine, navodi se na internet stranici Ministarstva razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona.

Ovom prilikom se pozivaju svi učesnici od prošle godine, kao i novi zainteresirani polaznici koji imaju poslovnu ideju, da provjere komercijalnu održivost svoje poslovne ideje sa dva aspekta, tržišnog i finansijskog. Nakon dva dana interaktivnog rada na radionici, učesnici će dobiti priliku da provjere poslovni plan koji su sami napravili.

Prijavni obrazac možete preuzeti na stranici i popunjen poslati na e-mail adrese: [email protected] ili [email protected]

Iz Udruženja RAST napominju da je program Poduzetničke akademije za mlade besplatan za sve polaznike. Broj kandidata je ograničen.

(TI/ekapija)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.