Tuzlainfo nagrađuje: Osvojite ulaznice za koncert Alexandre Stan!

by admin
| 21:19
0404_alexandra

Alexandra Stan, jedna od najtraženijih pop zvijezda današnjice, 1. juna dolazi u Sarajevo.

 

Svoje prvo gostovanje u Bosni i Hercegovini, ali i regionu, a ujedno i veliki muzički spektakl, Alexandra Stan će upriličiti u sarajevskoj Olimpijskoj dvorani Zetra, što će biti i Otvorenje ljetne sezone 2012. godine u našem glavnom gradu.

Ulaznice možete kupiti i u Tuzli, a najsretniji će imati priliku dobiti i gratis ulaznice.

Tuzlainfo portal i Promus media Tuzla, kao partneri u promociji koncerta, čitatelje Tuzlainfo portala u narednim danima će obradovati poklon ulaznicama.

Ulaznice će će biti podijeljene isključivo putem sadržaja na našoj Facebook fan stranici.

Zainteresovani neka čekaju svoju priliku, a oni koji igraju na sigurniju varijantu svoju ulaznicu mogu kupiti u CD shopu „Mido“ na Korzu ili jednostavno pozvati broj 061 29 66 11.

Više o velikom muzičkom spektaklu:

Ova dvadesetjednogodišnja djevojka iz Rumunije uspjehe je bilježila već svojim prvim singlom, „Lollipop (Param Pam Pam)“. Već naredne godine numera “Mr. Saxobeat” zauzela je prvu poziciju na Rumunjskom Airplay Chartu, te dosegnula prvo mjesto na rumunskim Top 100 Hitovima, a zatim se našla među Top 10, u preko 20 država. Dobro pozicioniran je i njen traći singl,“Get Back (ASAP)”.

Singl “Mr.Saxobeat” osvojio je platinasto izdanje u Australiji , Španiji, Danskoj i
Švedskoj, te multi-platinasto u Italiji.

Pored Alexandre, organizator najavljuje i druge specijalne goste iz Velike Britanije, Rumunije, Holandije, Italije i Srbije (Freemasons, Funkerman, Deborah De Luca, Loco Baby) koji ljubiteljima ove vrste muzike garantuju nezaboravnu zabavu.

Ulaznice koju su još ostale u prodaji su one po cijeni od 20 KM (parter) te 50 i 100 KM (VIP i VIP ALL INCLUSIVE)

OSVOJITE GRATIS ULAZNICE – POSJETITE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

(TI)