Rezervacije za “Nipex veče gradske pjesme”

by admin
| 13:38
1911ugromansa

UG “Romansa” će u februaru obilježiti pet godina postojanja i organizovati petu po redu manifestaciju pod nazivom “Nipex veče gradske pjesme”.

 

Ljubitelji starogradske pjesme, romanse i ervergreena i ove godine će imati priliku da uživaju u izvedbama grčkih, makedonskih, dalmatinskih, romskih pjesama i evergreena.

 

U programu će učestvovati orkestar “Romansa” kojeg čine Hasan Smajlović – bas gitara, Amir Azabagić- klavijature, Mirsad Skokić – gitara i vokal, Almir Azabagić – violina, mandolina, vokal.

Zatim Adna Azabagić, Ekrem Pašić, Rifat Rifi Šehić, Zekija Suman, Nesib Nesko Delibegović, Nedžad Nećko Telalović, Zdravko Novak kao solista na saksofonu, Dženan Jusufović kao solista na klarinetu, “Porodični trio Salković”…

 

Ulaznice po cijeni od 15KM uz poklon DVD sa najboljim pjesmama iz prethodne četiri manifestacije, moguće je rezervisati i nabaviti pozivom na 061/164-311 i 061/164-720.

 

Peta po redu manifestacija “Nipex veče gradske pjesme” bit će održana u restoranu “Breza” Hotela Tuzla, u petak, 25. februara 2011. godine.

 

(TI/UG Romansa)

Foto by tip.ba