JKP „Pannonica“: U toku prijave za Školu klizanja, cijena 12 KM!

by admin
| 16:44

JKP ”Pannonica” Tuzla i ove godine organizuje Školu osnova klizanja na klizalištu Panonika koje se nalazi na Trgu Slobode.

Škola klizanja će se održavati tokom zimskog školskog raspusta, od ponedjeljka do četvrtka u jutarnjim terminima od 9:00-10:00 i od 10:00 do 11:00 sati, a počinje od ponedjeljka 5. januara 2015. godine.

Cijena pohađanja Škole osnova klizanja je 12 KM po kandidatu za 4 časa/sata.

Škola Osnova Klizanja namijenjena djeci uzrasta od 6. godina do 12. godina. Klizaljke i stručni nadzor instruktora klizanja su uključeni, a obuka za svakog kandidata traje 4 časa/dana.

Prijave se primaju do 5. januara 2014. godine, a grupe se formiraju prema prijavama kandidata.

Grupe broje maksimalno 25 polaznika zbog organizacionih, sigurnosnih i metodoloških principa rada škole klizanja. U slučaju kišnih ili većih sniježnih padavina škola klizanja se neće održavati niti nadoknađivati, a zbog održavanja kontinuiteta u radu ostalih grupa koje slijede!

Škola klizanja je organizovana po strogim sigurnosnim i metodološkim principima i pod stručnim je vodstvom instruktora klizanja, profesora sporta.

Radi sigurnog klizanja veoma je važno da se svi klizači pridržavaju propisanog i na klizalištu vidno istaknutog kučnog reda!

Za prijave javiti se radnim danima od 9:00–15:00 sati na telefon 035/246-711, e-mail: [email protected] ili lično u Upravi JKP ”Pannonica”na Panonskom jezeru.

Sve dodatne informacije mogu se naći na web stranici www.panonika.ba, facebook profilu ”Panonika Tuzla BiH” i facebook profilu ”Klizalište Panonika” i”Klizalište Panonika / Tuzla”.

(Tuzlainfo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.