Road Show u Tuzli: Više od 200 nagrada, najsretnijim 100 KM gratis goriva!

by admin
| 21:09

Nastupajući vikend zasigurno će biti uzbudljiv za sve vozače u tuzlanskoj regiji. Naime, nakon veoma uspješno realiziranog Road Show-a u Sarajevu, kompanije Energopetrol i Ina u sklopu kampanje “Evolucija kvaliteta, Euroclass!”, organizuju Road Show u Tuzli, 29. i 30. novembra, 2014. godine, u periodu od 11:00 do 16:00 sati, na Ina benzinskoj stanici centar – Kulina Bana 7.

Organizatori su za posjetioce priredili brojna iznenađenja, više od 200 vrijednih nagrada, među kojima je i gratis gorivo u vrijednosti od 100 KM za 5 najsretnijih kupaca.

Također, ljubitelji automobilizma će imati priliku vidjeti automobil Maria Miličevića dobitnika nagrade u vrijednosti od 10.000 KM za preuređenje automobila.

Pobjednik nagradne igre «Podmladi svoj automobil», Mario Miličević je inače sa područja tuzlanske regije, tačnije iz Gradačca.

Ono što će sigurno obradovati sve vozače je vikend promocija i snižene cijene premium Euroclass goriva u ovom periodu na svim INA i EP benzinskim stanicama na području tuzlanske regije.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.