Prva samouslužna praona u TK: Kompletno pranje auta već od 2,5 KM!

by admin
| 21:35
0411_autopraona

Samouslužna autopraona smještena na parkingu hipermarketa “Bingo” u Lukavcu, prva je takve vrste u Tuzlanskom kantonu.

 

Jeftino pranje vlastitog automobila, po principu samouslužnih „CarWash“ sistema, u svijetu je već odavno pravi hit, a za kratak period od kako ova praona radi, stekla je povjerenje i brojnih vozača iz Lukavca, Tuzle, Gračanice…

U zavisnosti koje programe za pranje koristite, auto u potpunsti na ovoj praoni možete oprati čak i za 2,5 KM.

Aparati primaju kovanice od 0,5 do 5 KM, a za pola KM dobijate jednu minutu korištenja praone. Kompletan automobil u sva četiri programa, sa nanošenjem mikropraška, voska, te nanosjaja možemo oprati za svega 5-6 minuta, a praona je dostupna non-stop.

Ovakve vrste autopraona su posebno popularne tokom mjeseci u kojima vanjska temperatura pada ispod 5 stepeni celzijusa. Svoj automobil imate priliku  oprati toplom vodom, zaštiti ga slojem voska, a pritom se u potpunosti ostati suhi jer je pranje bezkontaktno, dok vaš automobil nije potrebno ni brisati.

Na nekoliko benzinski pumpi u TK također postoje samouslužne autopraone, ali u njihovom procesu pranja nema nanošenje voska, nanosjaja, niti se koristi mikroprašak, koji pod jakim pritiskom automatski neutrališe prljavštinu sa auta, bez dodatne upotrebe krpe.

S obzirom da smo do sada bili primorani za pranje auta s voskom izdvajati i do 10 KM, na ovoj autopraoni uz malo truda imamo priliku zaštiti svoj automobil i ostvariti znatnu mjesečnu uštedu.

Način pranja je izuzetno jednostavan, a  “Car Wash” Lukavac nudi i pomoć stručnog lica, koje će vam objasniti kako najbolje i najjeftinije možete oprati svoj automobil.

Dobro došli!

Tuzlainfo / mtp

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.