Besplatno: Nađite mjesto svom biznisu na Tuzlainfo.ba oglasnoj ploči!

by admin
| 21:59

Tuzlainfo portal, koji ulazi u šestu godinu rada, u proteklom periodu je kao jedan od segmenata portala formirao “Tuzlanski imenik”, kao jedinstvenu bazu tuzlanskih privrednih subjekata, institucija, udruženja i drugih organizacionih jedinica, koji djeluju na području Tuzle i okoline.

 

Naša baza podataka, koja je izuzetno popularna i dobro pozicionirana na internet pretraživačima, trenutno sadrži više od 1200 mini oglasa raspoređenih u 240 kategorija, a koji sadrže osnovne podatke (naziv, adresu i kontakt) prezentiranoh subjekta.

Ukoliko vaša firma, zanatska radnja, udruženje, institucija, sportski  ili kulturni kolektiv… još uvijek nije postao dio najveće oglasne ploče u gradu, dostavite nam potrebne informacije i vrlo brzo ćete dobiti svoju mini web prezentaciju.

Stvaranje mini oglasa sa osnovnim podacima je BESPLATNO, a ukoliko želite biti istaknuti u odnosu na druge subjekte u srodnoj kategoriji, te oglas proširiti na ponudu, radno vrijeme, više kontakata i fotogaleriju ponudit ćemo vam izuzetno povoljan aranžman na godišnjem nivou.

Svoju mini web prezentaciju formirate slanjem podataka na našu email adresu: [email protected] ili slanjem poruke na našoj Facebook Fan stranici.

Jednostavnim pretraživanjem na ovom provjerite da li je traženi subjekt uvršten u našu bazu, te nas kontaktirajte kako za formiranje novih oglasa, tako i za izmjenu eventualno zastarjelih podataka u ranije objavljenim oglasima.

Hvala na povjerenju, Vaš Tuzlainfo team.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.