KPK Tuzla: Pripremni seminar za polaganje pravosudnog ispita

by admin
| 17:00
1402_pravosudni

Kantonalna privredna komora Tuzla u saradnji sa sa Federalnim ministarstvom pravde Bosne i Hercgovine i Ministarstvom pravosuđa i uprave Tuzlanskog kantona organizuje Instruktivni pripremni seminar za polaganje pravosudnog ispita.

Cilj seminara je da se diplomiranim pravnicima koji ispunjavaju zakonom propisane uvjete za polaganje Pravosudnog ispita omogući da steknu dodatna znanja i praktična iskustva od strane predavača iz pojedinih pravnih oblasti, imenovanih od strane Federalnog ministarstva pravde, te time olakšaju pripremu za izlazak na ispit.

Seminar traje 120 časova a obuhvata problematiku iz svih stručnih predmeta koji su predviđeni programom za polaganje pravosudnog ispita.

Predavači su eksperti iz pojedinih oblasti. Seminar će se obavljati u velikoj sali Kantonalne privredne komore Tuzla u dane vikenda i prilagodit će se polaznicima.

Zainteresovani za učešće na navedenom seminaru, popunjenu prijavu , trebaju poslati na fax: 258-271 ili e-mail [email protected]. Kontakt osoba Milica Vujec.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.