Veliko interesovanje za upis na „IPI akademiju“ u Tuzli: Završen predupisni termin, počinje prvi upisni rok!

by admin
| 7:03

Prvi upisni rok na Visokoj školi za savremeno poslovanje, informacione tehnologije i tržišne komunikacije “Internacionalna poslovno-informaciona akademija” Tuzla je završen.

Odaziv kandidata je izuzetno dobar, a svi oni zainteresirani kandidati, koji su koji se nisu uspjeli prijaviti na konkurs za prijem studenata u predupisnom terminu, mogu to učiniti u prvom upisnom terminu koji započinje 24.09.2014. i traje do 08.10.2014. godine.

Prijave se mogu podići u prostorijama Visoke škole na Skveru (ul. Kulna bana 2) ili se mogu preuzeti na web stranice www.ipi-akademija.ba

Prijavu na konkurs na propisanom obrascu, sa odgovarajućom dokumentacijom, kandidati trebaju podnijeti u utvrđenom roku lično ili preporučeno putem pošte Studentskoj službi Visoke škole za savremeno poslovanje, informacione tehnologije i tržišne komunikacije „Internacionalna poslovno-informaciona akademija” ul. Kulina bana 2. 75 000 Tuzla (sa naznakom prijava na konkurs).

Za sve informacije vezano za upis i prijavu na konkurs kandidati se mogu obratiti Studentskoj službi Visoke škole za savremeno poslovanje, informacione tehnologije i tržišne komunikacije „Internacionalna poslovno-informaciona akademija” Tuzla lično ili na telefon: +38762979358 i +38762062657 te putem e-maila  [email protected]

(TI)