Upis u toku: „Kinder sport “ nova škola nogometa u Tuzli

by admin
| 18:09
0110 Kinder sport1

U Tuzli sredinom oktobra sa radom počinje škola nogometa „Kinder sport“, u kojoj će kroz stručni rad  zainteresovanim dječacima biti omugućeno sportsko usavršavanje.

Stručni tim nogometnih trenera, koji će raditi sa dječacima predškolskog i školskog uzrasta predvodi Denis Sadiković, dokazani nogometni stručnjak u radu sa mlađim kategorijama.

Denis Sadiković je kao trener je osvojio titule prvaka BiH u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, te obavljao dužnost trenera u reprezentativnim selekcijama Bosne i Hercegovine.

–  Imam veliko iskustvo u radu sa mlađim kategorijama, i nakon rada u Slobodi i Reprezentaciji BIH, gdje sam stekao vrijedno iskustvo, odlučio sam svoje znanje usmjeriti na novi projekat, u okviru kojeg zajedno sa svojim saradnicima želim napraviti prostor za kvalitetno usavršavanje nogometnih talenata, kojeg na ovim prostorima ne neostaje – ističe Denis Sadiković, nogometni trener sa profi licencom.

Škola nogometa „Kinder sport“ sa radom počinje 20. oktobra, a treninzi će se održavati u salama „Katoličkog školskog centra“ i OŠ „Pazar“ u Tuzli, a u narednom peirodu i u SKPC Mejdan.

Dio „Kinder sport-a“ će pored Denisa Sadikovića biti nekolicina mladih nogometnih trenera, profesori Fakulteta za sport Univerziteta u Tuzli, osoblje Poliklinike za sportsku medicinu u Tuzli i menadžerski tim škole nogometa.

Jednomjesečna članarina koja uključuje stručni rad  i medicinski nadzor nad svih polaznicima škole, te sportsku opremu za treninge, iznosi 35 KM.

Informacije vezane za upis i druge pojedinosti se mogu dobiti na na telefone 061/184 – 260 i 062/300-206.

(Tuzlainfo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.