HIT tours nudi: Doček Nove godine Bratislava – Beč za samo 260 KM

by admin
| 9:35
1411 hit-tours

Putnička agencija „HIT tours“ iz Tuzle u svako doba godina ima zanimljive, originalne i povoljne ponude za putovanja i odmor.

Ovoga puta bi izdvojili aranžman za proslavu Nove 2014. godine u Beču sa smještajem u Bratislavi. Za cijenu od 260 KM po osobi, ova agencija vam nudi prevoz, smještaj, panoramske izlete, obilaske uz turističkog vodiča…

Gosti bi ovom prilikom imali mogućnost da borave u hotelu „Chopin“ u čijoj se neposrednoj blizini nalazi i najveći shopping centar u Bratislavi, shopping centar „Avion“, koji je cijenama znatno pristupačniji od centara u susjednim evropskim metropolama. Svaki gost će dobiti na poklon shopping voucher koji će im omogućiti određene popuste pri kupovini u ovom centru.

Također, pored ovog programa, na našoj web stranici www.hit-tours.ba možete pronaći i brojne druge aranžmane za proslavu Nove godine, zimovanja ali i first minute ponude za ljeto 2014.

„HIT tours“ je turistička agencija je osnovana s ciljem da korisnicima ponudi sve turističke usluge na jednom mjestu. 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i radu u turizmu kao i kompetentnom osoblju svojim klijentima već niz godina stojimo na raspolaganju u odabiru savršenog godišnjeg odmora bilo to ljetovanje, zimovanje, autobusno ili avio putovanje.

Naši klijenti znaju da nam se mogu obratiti s punim povjerenjem jer surađujemo samo sa provjerenim poslovnim partnerima vođenim isključivo kvalitetom.

U našoj ćete ponudi pronaći putovanja vodećih turoperatora, a rado ćemo se potruditi da za Vas kreiramo putovanje baš po Vašoj želji.

Za poslovne i privatne korisnike u našoj se ponudi može naći široka ponuda hotela širom Evrope i svijeta kao i avio karte po pristupačnim cijenama.

U cilju pružanja što kvalitetnije usluge, zahvaljujući našoj fleksibilnosti, svaki će Vaš upit biti tretiran s posebnom pažnjom.

(HIT Tours)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.