Počinju kursevi Agora centra: Učite strane jezike za samo 8 KM mjesečno!

by admin
| 20:19

UG Agora, društveno-edukativni centar za otvoreno obrazovanje i cjeloživotno učenje poziva zainteresovane građane/ke da se uključe u jesenji  ciklus edukativnih aktivnosti.

Na osnovu ispitanih potreba u zajednici, Agora centar, za djecu i odrasle, u ovom ciklusu organizuje:

   – Kurs engleskog jezika (početni, osnovni i srednji stepen)

   – Kurs njemačkog jezika (početni, osnovni i srednji stepen)

   – Kurs italijanskog jezika (početni stepen i osnovni stepen)

   – Kurs turskog jezika (početni i osnovni)

   – Kurs informatike (početni stepen)

   – Kurs gitare (početni i napredni stepen)

  Svi kursevi će biti realizovani u periodu od oktobra do kraja decembra 2014. godine. Časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati dva puta  sedmično u popodnevnim terminima koji će biti naknadno dogovoreni po isteku roka za prijave, a najkasnije do kraja septembra.

 Zahvaljujući aktivistima koji su uključeni u realizaciju edukativnih programa i donatorima koji podržavaju rad Agora centra, polaznici participiraju u pokrivanju troškova organizacije kurseva u manjem procentu, kako slijedi:

– mjesečna participacija za kurseve engleskog i njemačkog jezika za odrasle iznosi 10,00 KM, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 30,00KM).

– mjesečna participacija za kurseve turskog, italijanskog jezika, informatike i gitare, te kurseve engleskog i njemačkog jezika za djecu, iznosi 8,00 KM, a istu je potrebno uplatiti prilikom prijave, u jednom obroku (ukupno 24,00KM).

Svi zainteresovni građani/ke mogu izvršiti prijavu putem dostavljanja popunjenog obrasca prijave na e-mail: [email protected] , fax 035 312 930 ili lično u Agora centru u Simin Hanu svakog radnog dana u periodu od 08:00 do 17:00 časova. Rok za prijem prijava je 24. septembar 2014. godine, ili do momenta popunjavanja raspoloživih mjesta.

Uplatom participacije, učesnici osiguravaju mjesto u grupi za učenje. Broj mjesta je ograničen.

Inače, UG Agora je društveno edukativni centar za otvoreno obrazovanje i cjeloživotno učenje, smješten u Simin Hanu, koji građanima nudi priliku da kroz edukativne, drušvene, sportske i kulturne aktivnosti unaprijede svoje vještine i znanja, a samim time i uslove življenja u zajednici u kojoj stanuju. Udruženje građana Agora djeluje uz podršku Fondacije tuzlanske zajednice, ABF Vastra Gotland, Olof Palme centra, Općine Tuzla, BH Telecom-a.

Za sva dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate na telefon broj 035/312-930.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.