“Novogodišnji shopping i zabava” u RK Tuzlanka: Četiri dana sniženja, koncerata, programa za djecu…

by nedim
| 19:35

Robna kuća Tuzlanka i dalje nastavlja sa prazničnim iznenađenjima.

Tako od 27. do 30. decembra/prosinca priređuju niz događaja pod nazivom “Novogodišnji shopping i zabava” koji za svakog posjetitelja prvog tuzlanskog shopping centra nudi po nešto, bila to sniženja, koncerti, događaji za najmlađe…

Tako je 27. decembar rezervisan Magic show i radionice mađioničara- iluzioniste Kenana Imamovića, hit Stand Up predstavu Made in Bosnia Hazima Mujčinovića i Filipa Andronika, te koncert bend INTIME.

Već u petak 28. decembra na programu je koncert grupe Valentino, te sadržajan program za najmlađe koji uključuje facepainting, izradu maski, karneval disco, takmičarske igre i nagrade.

Subota 29. decembar je rezervisan za cjelodnevnu dječiju zabavu i aktivnosti koje počinju od 11 sati: facepainting, izrada balona, omiljeni likovi, mini disco, dječiji talent show i nagrade, dok je večeranji termin od 20 sati rezervisan za dobru muziku za koju su zaduženi Senčo i Bobo.

U nedjelju 30. decembra Djed Mraz u Tuzlanku stiže već u 12 sati i cijeli dan, sve do 20 sati, kroz cjelodnevni program će se družiti sa najmlađim. Od 20 sati počinje koncert Ine Hamzić i Open Mind Group.

Svakog dana “Novogodišnjeg shoppinga i zabave” dijelit će se po tri nagrade, a u 17 prodavnica za kupce su pripremljena sniženja od 10 do 70 posto.

Više informacija o događajima u galeriji, a o popustima u narednoj fotografiji.

2312 snizenja

(Tuzlainfo.ba)