Nesvakidašnja ponuda iz “Mozaika”: U ponudi čak 35 novih jela!

by nedim
| 15:09

Svakodnevne inovacije u konceptu usluge “Samo jedi, nemoj kuhat”, dokazuju da “Mozaik” prati mišljenje i želje svojih kupaca. Kažu da visok nivo organizacije, bogata ponuda hrane i pića po najjeftinijim cijenama, je ono po čemu “Mozaik” želi biti i jeste prepoznat. 

S tim u vezi, omiljeni restoran u centru grada od ponedjeljka starta i sa novim menijem koji itekako golica i maštu i nepca. Glavni meni sada je proširen taman toliko da pruža povod za ponovne dolaske i nova istraživanje ukusa. 

Pored do sada dobro poznatih jela, pizze, raznih vrsta jela od tijesta, toplih sendviča, kao i salata, moći ćete kupiti i probati čak 35 novih jela. Svakako, na novom meniju najviše pažnje privlače jela od pilećeg mesa, među kojima su: piletina Mozaik, piletina indiana, zatim piletina u susamu, u sosu od gljiva, u cron pahuljicama, u tartar sosu, zatim piletina bešamel, pa sa 4 vrste sira, piletina spring, grilovana piletina sa sirom, grilovani pileći file, pileći vok, piletina sa suhim mesom, piletina za hrabre, piletina sa sudžukom, a sve to po cijeni od 4.50 konvertibilne marke. 

Osim toga, novina na meniju je i crveni rižoto, pohovani oslić te razne vrste paste (bolognese, pomodoro, funhi, fromaggio, colorata, pollo). Zanimljivo je da će od sada i vegetarijanci moći u ovom objektu da nađu nešto sebe. 

S druge strane, ljubitelji mesa moći će uživati u nekoliko vrsta bifteka, a prije glavnog jela naručiti i razne vrste čorba (begova, teleća). Od kuhanih jela u novoj ponudi se izdvajaju bosanski lonac, ćufte, grah sa mesom, juneći gulaš, punjene paprike. 

Ne zaboravite probati, ako već niste, i razne vrste kolača, sladoleda, palačinaka, a sve to uz raznovrsnu ponudu bezalkoholnih osvježavajućih pića. 

Uz novi meni, moći ćete uživati u ugodnom pretprazničnom ambijentu u i ispred ovog objekta i napraviti vaše omiljene selfije. Sve to pod budnim okom osobolja čije je “odjevno” ruho također osvježeno što će moći vidjeti svi oni koji u ponedjeljak posjete ovaj objekat. 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.