Beko širi poslovanje: Otvoren novi BEKO SHOP-a u ZENICI

by admin2
| 11:37

U ponedjeljak 03.12.2018. godine, Omega d.o.o. je otvorila ekskluzivni Beko shop u Zenici, na prvom spratu tržnog centra Džananović. Ovo je 33. Beko shop u Bosni i Hercegovini koji se prostire na prodajnoj površini od oko 300 m2 i gdje je zaposleno šest mladih osoba.

Omega d.o.o. kao ekskluzivni zastupnik za Beko i Grundig u BiH je prilikom otvorenja novog shopa u Zenici uručila donaciju Domu za nezbrinutu djecu „Porodica“ iz Zenice sa novčanim bonom u vrijednosti od 1.500 KM kako bi omogućili tehničku podršku u kućanskim aparatima koji su im najpotrebniji u svakodnevnom radu.

Pored velikog asortimana BEKO kućanskih uređaja u ponudi Beko shopa Zenica možete pronaći široku ponudu njemačkih GRUNDIG led televizora, veliki izbor TEFAL, Rowenta i Moulinex aparata, posebnu ponudu KARCHER usisivača i perača, a tu je i ponuda vrhunskih peći na čvrsta goriva ALFA-PLAM, PLAMEN i SMEDEREVAC. 

Kupovina se može obaviti putem jednostavnih beskamatnih kredita do 12 mjeseci, a na sva gotovinska plaćanja odobravamo dodatne popuste, besplatna dostava i unošenje u stan, garancija 5 godina i obezbijeđen servis svih uređaja kroz našu vlastitu servisnu mrežu.

U znak zahvalnosti svim kupcima, Beko shop Zenica nagrađuje prvih 100 kupaca sa dodatnih 10% popusta na sav redovni asortiman bijele tehnike i malih kućanskih aparata, a nudi i niz drugih akcija koje traju u mjesecu decembru kao što su: „Za kupovinu Beko mašine za suđe poklanjamo usisivač“, „Uz kupljena 2 aparata ugradbene tehnike treći aparat dobijate u pola cijene“, „Uz kupljena tri ugradbena aparata četvrti aparat dobijate na poklon“. Više informacija o aktuelnim cijenama i akcijama u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba

Garancija 5 godina na uređaje, jaka servisna mreža, pouzdanost, odličan dizajn i kvalitet u izradi, te energetska učinkovitost, samo su neki od razloga koji su sve više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

Već sedam godina Beko je najbrže rastući brend u Evropi, gdje kupci imaju najveće povjerenje kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To ga čini robnom markom „Broj 1“ u Evropi u kategoriji velikih samostojećih kućanskih uređaja. Gledano na svjetskom nivou, Beko je drugi najveći brend bijele tehnike, a svake dvije sekunde se proda jedan Beko uređaj u svih 130 zemalja svijeta u kojima je Beko prisutan.

Cilj brenda Beko je konstantna težnja za unapređenjem i razvojem proizvoda, te jačanje zadovoljstva korisnika. Tome svjedoči 18 fabrika širom svijeta i 11 centara za istraživanje i razvoj tehnologija sa preko 1.000 stručnjaka, posvećenih kreiranju pametnih rješenja koja svakodnevni život čine lakšim. Stalno unapređenje Beko proizvoda inspirisano je željama kupaca, potrebama i dosadašnjim iskustvima. 

Beko, je oficijelni sponzor fudbalskog kluba „Barcelona“. Kako je najavljeno na zvaničnoj konferenciji za novinare na stadionu „Camp Nou“, Beko novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FC Barcelona, istovremeno ostajući prvi izbor ovog kluba kada je riječ o bijeloj tehnici. Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative „Jedi kao šampion“ koja ima za cilj da pomogne u rješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom. http://www.eatlikeaprobybeko.com/eatlikeapro-en/

Dobro došli u Beko shop Zenica – poručuju iz Marketing službe Omega d.o.o.

(Tuzlainfo.ba)