Prijave u toku: U Tuzli sa radom počinje Školica muzike “Maestro”

by nedim
| 9:29
  •  
  •  
  •  
  •  

Koliko god imala negativnih strana, pandemija koja nas je sve djelomično zatvorila u kuće, ograničila nam kretanje i promijenila životne navike na kakve smo sve navikli, ipak je mnogima od nas istančala ukus i probudila neke, možda do sada, skrivene talente.

Vrijeme provedeno u kući, mnoge od nas potaklo je na razmišljanje kako usavršiti svoje vještine, šta novo naučiti i čime obogatiti svoj život? Iz želje da većina odgovora bude UMJETNOST, pri Udruženju građana Slovenačkog porijekla Tuzla nastala je Školica muzike “Maestro”.

Ova, sve samo ne uobičajena škola muzike i umjetnosti roditelje će oboriti s nogu, a mališane oduševiti i motivisati da zakorače u svijet neiscrpne energije i kreativnosti.

Kroz pažljivo kreirane programske sadržaje na sekcijama violine, klavira i gitare s polaznicima Školice muzike rade vrhunski pedagozi i dokazani stručnjaci iz oblasti umjetnosti koji praksu stiču na najrespektabilnijim ustanovama u regionu.

Sve sekcije su svojim kurikulumom prilagođene potrebama mališana, njihovim talentima, kolektivnim i individualnim uspjesima, s ogromnim prostorom da se u fokus interesovanja cijelog tima Školice muzike stave želje i interesi djeteta.

Školica muzike “Maestro” otvara svoja vrata 01.06.2021.

Iskoristi svoju šansu,
UPIŠI SE I TI!

Kontakt:
Mob: +38760 337 0008 Poziv, SMS, Viber.
Mail: skolicamuzike.maestro@gmail.com
Facebook: Školica muzike “Maestro”
Instagram: skolicamuzike.maestro

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.