Edukacijski centar “Nahla”: Dan otvorenih vrata u nedjelju 30. septembra

by nedim
| 16:44

Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla organizira Dan otvorenih vrata u nedjelju, 30.9.2018., u periodu od 13.00 do 18.00 h.

Dan otvorenih vrata je prilika za upoznavanje Centra i učestvovanje u nizu besplatnih, zabavnih i edukativnih aktivnosti: izložba kaligrafskih radova polaznica Nahline škole kaligrafije i Zane Tahirović Hadžić, iscrtavanje kanom, placement testovi za utvrđivanje nivoa poznavanja engleskog i njemačkog jezika, IT kvizovi…

Za najmlađe je pripremljena posebna zabava sa princezom i klovnom.

Svi koji posjete Centar tokom Dana otvorenih vrata stiču pravo na učešće u nagradnoj igri. Ovaj dan je prilika za sve da posjete EC „Nahla“ Tuzla i upoznaju se sa sadržajem svih naših programa, kurseva, seminara i treninga, upoznaju naše saradnike i predavače i osjete djelić atmosfere koja vlada u našem timu.

Edukacijski centar “Nahla” Tuzla je bh. nevladina organizacija koja pruža obrazovanje i podršku ženi i porodici djelujući u skladu s principima slobode misli, savjesti i vjere u savremenom građanskom društvu.

Želimo biti prepoznati po profesionalnom, inovativnom pristupu i visokom stepenu društvene odgovornosti, postati inicijatori pozitivnih promjena i uspostavljati dijalog i saradnju između različitih društvenih grupa kako bismo zajedničkim naporima našu zemlju učinili boljim mjestom za življenje – saopšteno je.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.