Sandoval: U toku promo sedmica Zumba Fitness-a i Škole plesa za građanstvo

by nedim
| 6:08

Od 24.9. do 30.9. Zumba fitness by Nina & Indira Vam darauju sedmicu besplatnog Zumba fitnessa.

Ukoliko još uvijek niste pronašli odgovarajući fitness program za sebe ili ste željeli probati Zumba fitness i vidjeti zbog čega je godinama najpopularniji i vodeći fitness program u svijetu, onda je ovo jedinstvena prilika.

Iskoristite promo sedmicu Zumba fitnessa u Sportsko rekreativnom & Spa centru Uni Bristol (Mellain) u utorak 25.9. i četvrtak 27.9. od 19:15h te nedjelju od 9h u sali na Ircu u Tuzli. Za sve nove članove koji prijavu za mjesec oktobar izvrše do 7.10. ostvaruju popust od 35% , a u mjesecu oktobru za sve aktivne sudionike će biti organizovna i nagradna igra.

Zumba Fitness je program inspirisan plesnim pokretima u kombinaciji sa aerobnim treningom i vježbama snage, primjeren za sve dobne skupine neovisno o fizičkoj kondiciji ili plesnom ili fitness iskustvu. Latino ritmovi, internacionala muzika i osnovni plesni koraci Salse, Bachate, Merenguea, Reggeatona i drugih plesova stvaraju dinamičan, uzbudljiv i efektan trening. Ovaj fitness program pozitivno utiče na kardiovaskularni i kardiorespiratorni sistem, na smanjenje potkožnog masnog tkiva, jačanje mišića nogu, gluteusa, ruku, leđa, stomačne muskulature, povećanje pokretljivost tijela, kondiciju i poboljšanje stanja cijelog organizma.

Svakog utorka i četvrtka od 19.15h na treninzima u Sportsko rekreativnom & Spa centru Uni Bristol je prava žurka. Zato dođite i uživajte zajedno sa najboljim timom!!!

Iz Plesnog studija Sandoval također poručuju i pozivaju Vas na Školu plesa za odrasle/građanstvo koja sa radom počinje u srijedu 26.9. od 19:30h u plesnoj dvorani Katoličkog školskog centra „Sveti Franjo“.

„Plesna škola za odrsle/građanstvo“ je plesni tečaj, namijenjen radno aktivnom stanovništu i studentima, na kojem se uče društveni plesovi, kao što su salsa, bachata, bečki i engleski valcer, foxtrott, discofox/hustle, cha cha, samba, rumba, a sve po priznatom svjetskom plesnom programu „Crea dance“. Na ovim časovima plesni parovi se druže, opuštaju, te na jednostavan i zabavan način oslobađaju nakupljenog stresa. Pomisao „imam dvije lijeve noge“ – ne brinite, u tom slučaju nećete morati razmišljati kojom nogom prvo treba krenuti.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem FB stranice “Plesni studio Sandoval” ili putem kontakt telefona +387 61 194 478.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.