Sarajevo: Međunarodni tradicionalni RENEXPO® BiH počinje 8. novembra

by nedim
| 13:30

Međunarodni tradicionalni RENEXPO® BiH sajam na temu obnovljivih izvora otvara vrata po 4. put  ove srijede 08.11. i četvrtka 09.11. u kongresnoj Sali Hotela Hills.

Već tradicionalni, RENEXPO® BiH  sajam na ovim prostorima okuplja na jednom mjestu investitore, donosioce odluka, predstavnike ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovne rukovodioce iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Zajedno sa predstavljanjem tržišnih potencijala cijelog regiona, mogućnošću investiranja i predstavljanja novih projekata, prateći programi koje sajam nudi međusobno povezuju preko 1500 posjetilaca i 700 učesnika konferencija svake godine. Lokalni, međunarodni i strani eksperti koji dolaze iz zemalja širom Evrope razmjenjuju znanja i rješenja iz oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, vode i okoliša i stvaraju osnove za održivu budućnost. 

Program RENEXPO® BiH je raznovrstan i sastoji se od radionica, konferencija, B2B sastanaka, stručnog obilaska sajma, otvorenog foruma i seminara, svečane ceremonije otvaranja i večernjeg prijema.

(TI)