Mramor: BOSS inicirao rekonstrukciju ceste u MZ sa najviše svojih glasača

by admin
| 16:16

U povodu rekonstrukcije ceste dužine cca. 1.000 metara, sanacije kolskih i pješačkih površina i izgradnje sistema odvođenja oborinskih voda i drenaže u tuzlanskoj mjesnoj zajednici Mramor, Mirnes Ajanović je u svojstvu predsjednika Kluba vijećnika BOSS-a u Gradskom vijeću Tuzla obišao sa saradnicima lokalitet na kojem se vrše radovi – saopšteno je iz te stranke.

Kako je navedeno predstavnici BOSS-a u MZ Mramor su inicirali rekonstrukciju ceste (koja je izgrađena 1978. godine) putem Komisije za ljudska prava Grada Tuzla i putem Kluba vijećnika BOSS-a u Gradskom vijeću Tuzla, koje je inicijativu prihvatilo i do čije realizacije je došlo, između ostalih brojnih projekata koji su realizovani za MZ Mramor i ostale mjesne zajednice.

Inače, BOSS je na prošlim lokalnim izborima kada je postao dio parlamentarne većine – u MZ Mramor ostvario najbolji rezultat u odnosu na sve ostale političke stranke, što je rezultiralo okolnošću da je na osnovu dobijenog izbornog rezultata BOSS dobio pravo za imenovanje i predsjednika Savjeta MZ.

Realizacijom i ovog projekta BOSS je dokazao da je izvršio svoje obaveze prema građanima MZ Mramor, a shodno ovlaštenjima i mogućnostima u okviru parlamentarne većine i u ostalim tuzlanskim mjesnim zajednicama – saopšteno je.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.