NS Radom za boljitak: Proslava i predstavljanje kandidata u Živinicama

by admin
| 16:13

Narodna stranka Radom za boljitak sinoć je u Sali BKC-a u Živinicama organizovala proslavu Boljitka i predstavljanje kandidata za predstojeće izbore.

Okupljenim simpatizerima stranke na početku skupa su se obratili Boljitkov zastupnik u Skupštini za TK i kandidat na Općim izborima 2014. za Skupštinu TK mr.sci. Samir Kamenjaković, potpredsjednik Boljitka i zastupnik u Skupštini TK, te Boljitkov kandidat za Skupštinu TK, Mersed Šerifović koji je istakao:

”Mi im večeras iz Živinica poručujemo da je Boljitak jači nego ikad i tek poslije 12.10. će vidjeti šta je Boljitak. Ovo je poljoprivredna općina, gdje ima puno mladih ljudi, penzionera i vrijednih poljoprivrednika pred koje uvijek izlazimo s čistim obrazom”.

Građanima se obratio predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i kandidat na Općim izborima 2104. za Parlament BiH, a predstavili su se  kandidati iz Živinica i TK za predstojeće Opće izbore 2014.

Svojim prisustvom i pjesmom Živiničane je pozdravila i Boljitkova zastupnica u ZD PFBiH i kandidatkinja za Parlament FBiH Alma Čardžić.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.