OO SBB Gradačac: Građani, kažite NE sadašnjoj vlasti!

by admin
| 9:19

Opštinska organizacija SBB-Fahrudin Radončić Gradačac podsjeća javnost da dosadašnja vlast na nivou opštine, prvobitno SDA ili trenutna SDP, nije ništa uradila na polju borbe protiv korupcije. Navedene stranačke struje – naizgled različitih političkih opcija a u stvarnosti toliko zbližene u stavu slabljenja bh društva, pa samim tim i naše opštine – su pokazale jasnu nesposobnost prevladavanja ideološke i interesne razlike i da daju bilo kakvu priliku radu za opće dobro.

Opštinske vlasti su pred prošle izbore obećavale spašavanje naše privrede, ali izgleda da su pokrenuli sve svoje snage kako bi spasili brod na kojem plove i za čijim se kormilom nalaze njihovi kadrovi.

Dosadašnja politička elita SDA i SDP na opštinskom nivou je svima dokazala – čak i svojim članovima i pristalicama  – da nema ništa ponuditi stanovništvu naše opštine kojom se dičio Husein –  kapetan Gradaščević još prije nepunih 200 godina.

Postavlja se pitanje da li naši građani, naše komšije, zaista žele nastavak ovakve politike i nastavak tonjenja i propadanja.

Opštinska organizacija SBB-Fahrudin Radončić Gradačac poziva građane i savjesne stanovnike Gradačca i cijele BiH da kažu odlučno NE takvom projektu i glasaju za opciju i ljude koji će nastaviti borbu za bolju budućnost.

Press služba SBB-Fahrudin Radončić Gradačac

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.