RDS Tuzla: Održan predizborni skup u MZ Batva

by admin
| 16:34

U sali Mjesne zajednice Batva predizborni skup je održao Regionalni demokratski savez Tuzla, pokret za jaku tuzlansku regiju i jaču Bosnu i Hercegovinu.

Ističući da je RDS uzeo veliki zalogaj i veliku obavezu u namjeri da istraje u svojim zacrtanim ciljevima, zamjenik predsjednika i nosilac liste RDS-a za Skupštinu Tuzlanskog kantona, Salih Šabović, kazao je da bezobrazluk i tvrdoglavost dosadašnje vlasti nemaju granica kada je u pitanju nerad i uništavanje svega što je nekada činilo okosnicu razvoja tuzlanske regije.

Da RDS isključivo stavlja naglasak na potrebu razvoja ekonomskih regija i ekonomskih cjelina kakva je regija sjeveroistočne Bosne, te da je regionalizam budućnost razvoja zemlje, naglasio je i predsjednik Regionalnog demokratskog saveza Tuzla i nosilac liste za Federalni parlament, Alija Azabagić.

Članovima i simpatizerima obratio se i predsjednik Izbornog štaba RDS-a Tuzla, Šemsudin Muminović, potom Omer Isović, Vesna Huremović, Boris Pavlović, Sandra Suljić, Nusret Redžić, Sead Jahić i Ramadan Kabashi, kandidati za Skupštinu Tuzlanskog kantona, te Haris Kuduzović, Merima Čorhodžić i Amelina Kunosić, kandidati za Federalni parlament.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.