BOSS: Vlast mora pasti!

by nedim
| 10:35

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović uputio je izbornu poruku uoči  predstojećih izbora i izborne šutnje da – VLAST MORA PASTI, i poziva  građane da izađu na izbore i glasanjem protiv loše vlasti kazne  nemoralne vladajuće stranke.

Ukoliko se ne suprotstave izlaskom na izbore i glasanjem protiv loše vlasti, građani će i dalje na ivici  egzistencije grcati u brojnim problemima i u naredne četiri godine. 

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović poziva sve razočarane i obespravljene građane, nezaposlene, radnike, penzionere i boračku populaciju,  da na izborima kazne licemjerne, nenarodne, izdajničke i nemoralne politike nacionalista, lažnih socijaldemokrata i ostalih prevaranata, kako bi se poslala jasna poruka i opomena svim političarima – da se građani ne  smiju izdati!!!

Građani su dužni izboriti se na izborima, kao i na februarskim protestima 2014. kada su vatrom smijenili nacional-socijaldemokratsku vlast, te boračkim i svim drugim protestima u borbi za svoja prava – i jasno izraziti svoj otvoreni protest prema nemoralnoj vlast masovnim izlaskom na izbore i glasanjem – za BOSS – saopšteno je.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.