Falatar, Osmanbegović i Bešlagić posjetili Poljosajam u Breškama

by nedim
| 12:08

Govoreći o predstojećim izborima, Selim Bešlagić, nositelj kantonalne liste Naše stranke u Tuzli, posebnu pažnju je posvetio ratnoj retorici jednog dijela političkih subjekata, koji izbornu strategiju zasnivaju na konfrontaciji i pokušajima osporavanja svakog legitimiteta svojim oponentima:

„Rat je završen prije 23 godine. Svaka politička kampanja koja se zasniva na pričama o ratu je krajnje kontraproduktivna. Mi u Bosni i Hercegovini trebamo da vodimo kampanju za budućnost. To je jedini način da zadržimo Bosnu i Hercegovinu kao prosperitetnu državu“.

Edin Osmanbegović Sekunda, nositelj liste za Parlament Federacije BiH, rekao je da nas svaki politički govor o ratu vraća u prošlost:

„Nama ne treba povratak u prošlost, nego povratak budućnosti. Nama treba razvoj. A za to su nam potrebni sposobni, dobri, mladi ljudi.“

Prema riječima Selima Bešlagića, Falatar je pravi čovjek kakvog Bosna i Hercegovina treba. „S Falatarom zajedno i tačka“, poručio je legendarni tuzlanski načelnik.

Bešlagić i Osmanbegović su još jednom snažno podržali kandidaturu Boriše Falatara za Predsjedništvo BiH. Falatar, Osmanbegović i Bešlagić zajednički su posjetili 12. međunarodni poljosajam u Breškama kod Tuzle.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.