GO SBB Tuzla održao tribinu mjesnih odbora Sjenjak, Ši selo i Gornja Tuzla

by nedim
| 11:26

U Kongresnoj dvorani Hotela „Tuzla“ u srijedu je pod sloganom “Biraj moćnu BiH” održana tribina mjesnih odbora Sjenjak, Ši selo i Gornje Tuzle, gdje su predstavljeni kandidati za sve nivoe vlasti ispred Gradskog odbora Tuzla.

Na skupu su se obratili Bahrudin Hadžiefendić, predsjednik Kantonalnog odbora Tuzlanskog kantona i nosilac za Parlamentarnu skupštinu BiH te Nedžad Hamzić predsjednik Gradskog odbora Tuzla i nosilac liste za Skupštinu TK.

S obzirom na to da je veći broj građana bila mlada populacija na skupu je naglašeno da su kadrovi i kandidati SBB-a mudri i sposobni da mlade ljude motiviraju da ostanu u svojoj BiH i da su to dokazali kroz projekte koje su kao SBB provodili.

Jedan od najprepoznatljivijih projekata je upravo u resoru Bahrudina Bate Hadžiefendića gdje je kantonalno Ministarstvo zdravstva osmislilo i sa evidencije nezaposlenih u mandatu ministra Hadžiefendića zaposlilo 137 doktora medicine i stomatologije. SBB garantira da će i u drugim oblastima provesti slične projekte.

Na skupovima, pored navedenih, su se predstavili i govorili kandidati SBB-a za kantonalni, federalni i državni parlament. Doktorica Enisa Ramić i prof. dr. Sejfo Zahirović sa državne liste, Edina Imamovic i Adi Huremović sa federalne liste te doktor Almir Salkić i Adi Selman sa kantonalne liste – saopšteno je iz SBB BiH.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.