Pivara Tuzla: Oglas za prijem u radni odnos – komercijalisti

by admin
| 9:22

Pivara Tuzla d.d. je objavila Oglas za prijem u radni odnos na određeno vrijeme:

-KOMERCIJALISTA (m/ž) – 2 izvršioca za područje Tuzlanskog Kantona.

Pored općih uslova predviđenih Zakonom, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove : VSS/SSS vozačka dozvola „B“ kategorije radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je poželjno poznavanje rada na računaru komunikativna, dinamična, fleksibilna i timski orijentisana osoba.

Radni odnos se zaključuje na period od 3 mjeseca, uz mogućnost produženja, uz obavezan probni rad u trajanju od 30 dana.

Uz prijavu dostaviti: kratku biografiju kopiju vozačke dozvole (neovjerena) kopiju diplome (neovjerena). Oglas ostaje otvoren do 11.11.2015. godine.

Napomena: Kandidati koji uđu u uži krug biti će blagovremeno obavješteni o terminu održavanja razgovora. Kandidati koji budu pozvani na razgovor će tom prilikom dostaviti, na uvid, orginale dokaza o ispunjavanje uslova iz oglasa. Kandidati koji ne uđu u uži krug neće biti obavješteni.

PRIJAVE: Putem opcije “PRIJAVI SE NA OGLAS” Poštom na adresu: Pivara Tuzla d.d., Maršala Tita broj 163., 75000 Tuzla Sa naznakom: za konkursnu komisiju (NE OTVARAJ) ili putem e-maila: [email protected] Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.