Poznati termini razgovora u Tuzli i Sarajevu: Wizz Air zapošljava 800 članova kabinske posade

by nedim
| 10:20

Wizz Air, najbrže rastuća evropska aviokompanija, otvorila je najveći konkurs u svojoj historiji planirajući da do decembra 2021. godine širom svoje mreže zaposli 800 novih članova posade.

Termini razgovora za potencijalne članove posade iz naše zemlje bit će održani u Sarajevu 27. augusta i Tuzli 29. augusta.

Zainteresovani kandidati koji su oduvijek sanjali o karijeri u aviosaobraćaju mogu se prijaviti za učešće na ovom linku.

U okviru Wizz Airovog procesa zapošljavanja kabinskog osoblja u toku augusta i septembra će biti održan niz događaja, a prvi će se desiti u Sarajevu u prostorijama Hotela Holiday (Zmaja od Bosne 4), dok će u Tuzli razgovori biti održani u Golden Star Hotelu (Jevrejska 5). Zainteresovani članovi kabinske posade imat će priliku da upoznaju Wizz Air, a njihov dolazak je predviđen tačno u 9 sati ujutro uz aktuelni CV te trebaju biti spremni za cjelodnevne aktivnosti koje uključuju predstavljanje, snalaženje u različitim situacijama, timske vježbe i individualne intervjue.

Članovi kabinske posade od Wizz Aira mogu očekivati konkurentnu zaradu u jednoj od najbrže rastućih aviokompanija u Evropi, vodeću obuku u ovoj industriji, kao i raspored koji se objavljuje svake dvije sedmice. Radit će u prijateljskom i multikulturalnom okruženju, s pristupom različitim uzbudljivim mogućnostima napredovanja u karijeri, poput programa “Cabin Crew to Captain” koji podržava napredak članova kabinske posade u karijeri do sticanja dozvole za pilota komercijalnih letjelica. Kabinsko osoblje također može uživati u popustima na letove i bonus avionskim kartama za porodicu i prijatelje.

Zakazani razgovori dio su stalne potrage za novim članovima kabinske posade i pilotima u čitavoj mreži Wizz Aira, budući da ova aviokompanija povećava kapacitete kako bi utrostručila svoju flotu, a u narednih deset godina planiraju nabavku novih 500 aviona Airbus. Novi uposlenici pridružit će se Wizz Airu u uzbudljivom trenutku za aviokompaniju, nakon otvaranja 18 novih baza i pokretanja više od 300 novih linija samo u protekloj godini.

Termini razgovora za posao su: Sarajevo (27.08. Hotel Holiday, Zmaja od Bosne 4) i Tuzla (29.08. Golden Star Hotel, Jevrejska 5)

– Ovo je bila inspirativna godina diversifikacije mreže Wizz Aira i sa zadovoljstvom možemo pozvati ambiciozne članove kabinskog osoblja da se pridruže fantastičnom timu i rade za jednu od najbrže rastućih aviokompanija Evrope. Tokom predstojećih razgovora za posao kandidati će moći saznati više o mogućnostima koje nudimo. Mi u Wizzu smo ponosni na odlične mogućnosti napredovanja, konkurentnu zaradu i paket naknada i beneficija dostupnih svim članovima našeg kabinskog osoblja. Posvećeni smo pružanju podrške našoj posadi s jasnim karijernim putem i mogućnostima za brzi razvoj. Dok se vraćamo kapacitetima prije pandemije i nastavljamo fokusirati na rast, radujemo se što ćemo poželjeti dobrodošlicu talentovanim kandidatima. – istakao je Heiko Holm, glavni operativni direktor Wizz Aira.