Vremenska prognoza do kraja sedmice: Očekuju nas nove padavine!

by nedim
| 7:41
0101 2017 kisa susnjezica
Jutros je Bosni i Herecegovini pretežno vedro. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove ima magle.

Prema prognozi FHMZ-a danas će u našoj zemlji preovladavati sunčano vrijeme. Prije podne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla. Vjetar slab uglavnom zapadni i jugozapadni. Dnevna temperatura od 8 do 14, na jugu i sjeveru zemlje do 16 °C.

PROGNOZA VREMENA ZA 11.02.2022 (Petak)., malo do umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima nešto manje oblačnosti i sunčanije, a tokom dana postupno povećanje oblačnosti. U večernjim satima se očekuju i padavine, u nizinama kiša, a u višim područjima susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 14, a na jugu do 16 stupnjeva.PROGNOZA VREMENA ZA 12.02.2022 (Subota)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, ponegdje u Bosni i sa slabom kišom ili susnježica. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 11, a na jugu do 14 stupnjeva.

PROGNOZA VREMENA ZA 13.02.2022 (Nedjelja)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U južnim i jugozapadnim dijelovima sa kišom, do kraja dana padavine se očekuju i ostatku zemlje. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka između 3 i 9, a na jugu do 12 stupnjeva.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.