Apel: Vlastimiru Mijoviću potrebna pomoć

by nedim
| 21:42
Vlastimiru Mijoviću, poznatom i priznatom bh. novinaru u oktobru prošle godine dijagnosticiran je rak pluća sa metastazama.

“Dragi moji, došlo je do grla”, riječi su našeg cijenjenog novinara Vlastimira Mijovića Vlaste kojem je potrebna naša pomoć, a vas molimo za podjelu apela. Za Vlastu smo odvojili broj 17006 kojim donirate 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. operatere, objavila je humanitarna organizacija Pomozi.ba.

Vlastimiru Mijoviću, poznatom i priznatom bh. novinaru u oktobru prošle godine dijagnosticiran je rak pluća sa metastazama. On se trenutno nalazi na liječenju u Istanbulu, a zbog teškog zdravstvenog stanja potreban mu je specijalni sanitetski avion za povratak kući u voljeno Sarajevo.

Za njegovo dosadašnje liječenje u Turskoj potrebno je 30.000 eura, plus 8.500 eura za sanitetski prevoz. Pored navedenog iznosa, potrebna su i dodatna finansijska sredstva za nastavak liječenja.

Naš Vlasta je svojim poštenim i iskrenim analitičarskim tekstovima i neovisnim karakterom dotakao mnoge živote u BiH, ali i šire. Pomozimo Vlasti da pobijedi još jednu bitku, jer kako je nedavno sam napisao: „Nošen svojim i vašim krillima, ne mogu da ne uspijem.“

Kako pomoći Vlastimiru Mijoviću pogledajte ovdje.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.