četvrtak, 14 Maj 2020 22:42

Pannnonica doo Tuzla: Prijem sezonskih radnika za ljetnu sezonu 2020

2508 panonsko

U sklopu priprema za predstojeću sezonu, shodno unutrašnjoj organzaciji rada u ljetnom periodu, JKP ”Pannonica” doo Tuzla će izvršiti prijem sezonskih radnika za ljetnu sezonu u 2020. godini na poslovima:

– ugostiteljstva,

– trgovine, i

– sanitarnog održavanja kompleksa.

Poziv je otvoren od ponedjeljka 18.05. do petka 22.05.2020. godine, ili do popunjavanja radnih mjesta!

Prijave se vrše u Restoranu Panonski Lovac na trećem Panonskom jezeru, svaki radni dan od 11:00-13:00 sati od ponedeljka 18.05. do petka 22.05.2020. godine, radi popunjavanja prijavne aplikacije i obavljanja intervjua.

Preuzmi prijavnu aplikaciju: PRIJAVNA APLIKACIJA SEZONSKOG RADNIKA 2020.

- Molimo sve kandidate da priloženu prijavnu aplikaciju popune  čitko i uredno velikim štampanim slovima! Aplikaciju treba da dostave prilikom pristupanja na intervju.

Izbor kandidata će se vršiti na osnovu intervjua i probnog rada, a prednost imaju kandidati sa iskustvom u obavljanju traženih poslova uz predočenje preporuka. Intervju će se obavljati odmah pri predaji aplikacije!

Pozivamo sve zainteresovane kandidate koji imaju radno iskustvo konobara, šankera, kuhara, pomoćnih kuharskih radnika, trgovaca/prodavača i čistačica da se prijave u JKP ”Pannonica” doo-Tuzla na Panonskim jezerima – ističu iz ovog Javnog komunalnog preduzeća.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu