tuzla info 1200x100

farah baner

četvrtak, 25 Januar 2018 21:34

Pivara Tuzla: Objavljen oglas za prijem komercijalista

0803 pivara zaposljava

Shodno ukazanoj potrebi PIVARA D.D. TUZLA, dana 24.01.2018.godine, raspisuje OGLAS za prijem u radni odnos na određeno vrijeme.

Radno mjesto: KOMERCIJALISTA (m/ž)

Broj izvršilaca: 3

Mjesto rada:

REGIJA ZENIČKO DOBOJSKI KANTON- 2 izvršioca

REGIJA SREDNJA BOSNA- 1 izvršilac

Opis poslova: Odgovoran je za prodaju roba na svom terenu prema usvojenim planovima prodaje i distribucije, odgovoran je za plasman robe na tržištu, naplatu potraživanja, realizaciju Ugovora o kupoprodaji sa kupcima sklapa nove Ugovore na terenu sa kupcima, brine o izloženosti robe na polici te o načinu njenog izlaganja a sve u cilju bolje dostupnosti potrošačima, te druge poslove u okviru svog radnog mjesta.

Uvjeti: SSS/VSS Kompjuterske vještina: Microsoft operativni sistemi Vozačka dozvola B kategorije Poželjno iskustvo na istim ili sličnim poslovima Odgovornost i spremnost na timski rad

Svi zainteresovani kandidati mogu svoje prijave sa biografijom i diplomom poslati, sa naznakom „PRIJAVA NA OGLAS ZA POSAO KOMERCIJALISTE ZE-DO “ ili „PRIJAVA NA OGLAS ZA POSAO KOMERCIJALISTE SREDNJA BOSNA“ i to:

putem pošte na adresu PIVARA D.D. TUZLA, Maršala Tita 163 Tuzla putem fax-a na broj: 035 300 107 lično na protokol Društva Oglas ostaje otvoren 7 dana od dana objavljivanja.

Direktor Fahrudin Salihović

Datum objave:24.01.2018. Trajanje oglasa:7 dana (ističe 31.01.2018.)

(Tuzlainfo.ba)


LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu