Omega

srijeda, 13 Septembar 2017 13:25

MAN Importer BH: Oglas za posao - komercijalist za prodaju gospodarskih vozila

1309 kamibusMAN Importer BH d.o.o. glavni je uvoznik kamiona i autobusa uglednog njemačkog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Münchena za tržište Bosne i Hercegovine.

MAN-ova vozila odlikuje visok stupanj kvalitete izrade, naglašena ekonomičnost, izdržljivost i trajnost u najtežim uvjetima rada, te mogućnost prilagodbe specifičnim potrebama kupaca. Cilj nam je da uz pouzdana i učinkovita vozila, visoki standardi poslovanja i kompetentnost djelatnika u konačnici rezultiraju još boljom uslugom za sve korisnike MAN vozila.

U skladu s planiranim razvojem poslovanja tražimo marljive, stručne i okretne osobe (m/ž) za radna mjesta na području Tuzlanskog kantona:

KOMERCIJALIST ZA PRODAJU GOSPODARSKIH VOZILA

Opis poslova:
- prodaja kamiona
- obrada tržišta
- izrada kalkulacija, kupoprodajnih ugovora i drugih komercijalnih dokumenata

Uvjeti:
- VSS, VŠS ili SSS - tehničkog ili ekonomskog smjera
- komunikativnost
- prednost kraće radno iskustvo u prodaji gospodarskih vozila
- napredna upotreba računala
- znanje njemačkog ili engleskog jezika
- vozačka dozvola B kategorije
- spremnost na obuku izvan BiH

1309 manIzabranim osobama nudimo rad u modernom i poslovno pokretljivom okruženju, mogućnost stalnog osobnog usavršavanja i primjerene uvjete.

Vašu ponudu za zaposlenje i životopis očekujemo u roku 15 dana od objave natječaja putem prijave na oglas na Posao.ba ili na našu e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

(Tuzlinfo.ba/Plaćeno oglašavanje)

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu