DSO Promus

Sve spremno za Brodolom 8: Meteorolozi najavljuju vedru noć , vrata se otvaraju u 20 sati

0808 brodolomU svom punom kapacitetu i ove godine Brodolom arena sutra, 9. augusta spremno dočekuje svoje posjetioce.

Na poznatoj lokaciji (Carisnki terminal Šićki Brod) posebno preuređenoj za ovu priliku, instaliran je sound sistem od 120Kw snage, dok će poseban vizuelni efekat upotpuniti LED ekrani ukupne površine 240 m2, čime Brodolom arena dobija potpuno novi identitet.

Svim posjetiocima koji na ovogodišnje izdanje Brodoloma odluče doći svojim automobilom, u neposrednoj blizini Brodolom arene, na raspolaganju je parking kapaciteta cca 1000 parking mjesta, od čega je 50% mjesta obuhvaćeno video nadzorom i potpuno osvjetljeno.

Uprkos nestabilnim vremenskim prilikama koje su prisutne u region, vremenska prognoza za vikend donosi potpuno drugačiju sliku.

Prema dostupnim najavama metereologa za vikend kada se održava BRODOLOM#8, očekuju se temperature do 30 stepeni celzijusa, i to bez padavina.

Ove informacije posebno idu u prilog svima koji su namjeravali iskoristiti posebnu ponudu koju je i ove godine Brodolom tim obezbijedio za posjetioce iz drugih gradova ili država, a koje je u Hotel Tuzli obezbjeđen poseban aranžman.

Vrata Brodolom arene se otvaraju u 20:00h.

Više o događaju pogledajte OVDJE.

(TI)

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu