SDA Tuzla: Organizovan bajramski prijem, počeo i Bajramski malonogometni turnir

2907 sdaOpćinski odbor Stranke demokratske akcije Tuzla danas je u povodu Ramazanskog bajrama u prostorijama Stranke organizovao tradicionalni bajramski prijem čiji je domaćin bio predsjednik OO SDA Tuzla doc.dr.sc. Salko Bukvarević.

Prijemu su prisustvovali članovi, simpatizeri SDA, članovi porodica šehida i poginulih boraca i brojni drugi dragi gosti koji su željeli da skupa podijele radost Bajrama.

Nakon bajramskog druženja u prostorijama Stranke, delegacija SDA je prisustvovala centralnom obilježavanju Dana šehida na mezarju u Moluhama.

Tradicionalom obilježavanju Bajrama u organizaciji OO SDA Tuzla prethodili su zajednički iftari članova Stranke tokom cijelog mjeseca Ramazana.

Obilježavanje Bajrama dalje se nastavlja u sportskom duhu, 16. po redu bajramskim turnirom koji se igra 29. i 30. jula ove godine na stadionu Bambi u Slavinovićima.

Organizator turnira je Asocijacija mladih OO SDA Tuzla. U nadmetanjima u malom nogometu snage će odmjeriti 16 ekipa juniora i 8 ekipa seniora, koje će odigrati veliki broj utakmica.

(TI) 

farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu