DSO Promus

ORVI Tuzla: Izabrano novo rukovodstvo, Nihad Bukvić predsjednik i u naredne četiri godine

0707 bukvicOrganizacija Ratnih vojnih invalida Općine Tuzla održala je danas svoju redovnu, godišnju Izvještajno – izbornu skupštinu, na kojoj je birano novo rukovodstvo, radna tijela i komisije ovog udruženja na mandat od četiri godine.

Da članovi ove organizacije imaju puno problema u svakodnevnom životu pokazala je i dokazala opširna rasprava po pitanju usvajanja izvještaja o radu za prethodni period, sa nizom sugestija i prijedloga kako život ratnog vojnog invalida učiniti normalnimi dostojnim.
Nakon usvajanja niza izvještaja o radu predsjedništva, radnih tijela i komisija skupštine, pristupilo se javnom glasanju za mandate predsjednik i potpredsjednik Skupštine, zatim predsjednik Organizacije RVI-a Općine Tuzla, te članove predsjedništva.

Jednoglasnu podršku za mandat Predsjednika Skupštine O RVI-a Općine Tuzla dobio je Božo Andrić, za potpredsjednika je izabran HuseIn Odobašić, a za predsjednika O RVI-a Općine Tuzla sa novim mandatom od četiri godine, izabran je Nihad Bukvić.
Skupštini su bili prisutni i ostali predsjednici i predstavnici boračkih saveza i udruženja Općine Tuzla, među kojima i predsjednik Saveza RVI-a TK Fahrudin Hasanović.

(TI)

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu