Kako unaprijediti poslovanje: Odžan sastanak načelnika Imamovića i tuzlanskih obrtnika

0407 obrtniciDanas je u Tuzli održan radni sastanak obrtnika općine Tuzla sa Jasminom Imamovićem načelnikom Općine Tuzla i njegovim saradnicima. Sastanku su prisustvovali i predstavnici Udruženja samostalnih obrtnika općine Tuzla, koji su inicirali i organizovali radni sastanak sa Načelnikom Općine Tuzla. 

Na sastanku su prezentirani dosadašnji rezultati i budući planovi razvoja grada, sa fokusom na otvaranje novih radnih mjesta i stvaranje povoljnijih uslova za poslovanje obrta. Uz zahvalnost za otvaranje dijaloga sa predstavnicima Općine Tuzla, predstavnici obrtnika su Načelnika Općine Tuzla i saradnike upoznali sa konkretnim problemima sa kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju. 

Uz kvalitetnu diskusiju zaključeno je da će se u narednom periodu zajednički raditi na otklanjanju prepreka za bolje poslovanje. Isto tako je zaključeno da će današnji radni sastanak prerasti u stalne susrete između predstavnika obrtnika i Načelnika Općine Tuzla, kako bi se unaprijedilo poslovanje privrede u Tuzli.

(TI)

farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu