DSO Promus

BPS: Podrška Halilovićevoj kandidaturi za člana Predsjedništva BiH

1806 bpsSinoć je zasjedao Izvršni odbor Bosanskohercegovačke patriotske stranke Sefer Halilović  regije Sjeveroistočna Bosna na kojem je podnesen izvještaj svih općinskih organizacija Tuzlanskog kantona o sprovedenim aktivnostima po osnovu Plana rada BPS-a  i  donesene smjernice  daljeg djelovanja.

-Iskazano je veliko zadovoljstvo u organizacijskoj strukturi koju je BPS sproveo u proteklim mjesecima uspostavom svih  općinskih organizacija na Tuzlanskom kantonu na čelu sa visokomoralnim, kvalitetnim, stručnim i podmlađenim rukovodstvima unutar općina, ističu iz BPS-a.

-Ono što nas zasigurno izdvaja od drugih političkih subjekata jeste da u redovima BPS-a nema mjesta korumpiranim pojedincima i mešetarima, kao i onim koji svakodnevno mijenjaju svoja politička opredjeljenja jer je BPS uspio očuvati dostojanstvo političkog djelovanja i postao prepoznatnjiv brend našeg društva  u borbi za sistemska rješavanja svih problema sa kojima se susrećemo, naveo je predsjednik regionalnog BPS-a Mirsad Selimović.

Želimo, dodao je, da uputimo jasnu poruku svim građanima Tuzlanskog kantona da  previše skupo plaćaju posljedice  pogrešne politike  nosilaca zakonodavne i izvršne vlasti  i da moraju daleko više voditi računa o tome koga birati i  kome dati glasačko povjerenje u nadolazećim izborima.

Usaglašeni su prijedlozi kandidata za liste svih nivoa vlasti,  konstatovana puna spremnost BPS-a za nastupajuće izbore  i jednoglasno data podrška kandidaturi Sefera Halilovića za budućeg člana Predsjedništva BiH o čemu će se narednih dana izjasniti  Glavni odbor stranke, navedeno je iz BPS-a.

(tuzlainfo/bportal.ba)

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu