DSO Promus

Fakultet elektrotehnike u Tuzli: Očekuju upis 150 studenata na program „Elektrotehnika i računarstvo“

1506 eletrotehnika tuzlaDanas je na Fakultetu elektrotehnike Univerziteta u Tuzli, organizovan Dan otvorenih vrata Fakulteta elektrotehnike.

Događaj namijenjen je prvenstveno potencijalnim studentima elektrotehnike i njihovim roditeljima ali i ostalima koji su zainteresovani da saznaju pojedinosti o upisu, načinu studiranja, studijskom programu, usmjerenjima koje budući studenti mogu upisati, kao i sve druge pojedinosti u vezi sa studiranjem koje interesuju posjetioce.

Zainteresovani posjetioci su mogli obići sale i laboratorije Fakulteta elektrotehnike u glavnoj zgradi i u zgradi Gimnazije "Meša Selimović", gdje su im nastavno osoblje i studenti odgovorili na sva postavljena pitanja.

Predviđeno je izlaganje dekana i prodekana za nastavu Fakulteta elektrotehnike, a voditelji svih oblasti su predsatvili pojedinačna usmjerenja.

Ove godine Fakultet elektrotehnike Univerziteta u Tuzli upisuje 150 studenata na studijski program "Elektrotehnika i računarstvo".

Detaljan program manifestacije će biti objavljen dan prije održavanja na web stranici i oglasnoj ploči Fakulteta elektrotehnike Univerziteta u Tuzli.

(TI)

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu