Web banner 1200x100px Popust MC Astra Borovo 29.06.2018

farah baner

O nama

Tuzlainfo.ba je nezavisni internet portal u vlasništvu DSO PROMUS Tuzla. Portal je nastao kao realizacija ideje o web adresi koja će na ovdašnjem tržištu biti potreba, a ne samo izvor informacija. Portal je podijeljen u tri segmenta.

Prvi se bazira na jedinstvenoj bazi podataka privrednih, turističkih i institucionalnih jedinica koje egzistiraju na prostoru Tuzle, a u kasnijem periodu razvoja portala i Tuzlanskog kantona. Cilj nam je stvoriti bazu podataka gdje će biti pohranjene informacije iz spomenutih kategorija, i biti dostupne svim našim posjetiteljima.

Drugi segment portala je informativni dio, gdje pored gradskih i tema, želimo ponuditi informacije, za kojim svako od nas ima realnu potrebu. Aktuelna sniženja, rasprodaje, najave kulturnih, zabavnih, privrednih i dnevno političkih događaja, nešto je što će nam olakšati svakodnevnicu, ali biti dnevna doza potrebnih informacija.

U trećem segmentu portala, turistima koji su gradu ili tek trebaju osjetiti dobrodošlicu Tuzle i okoline, želimo ponuditi odgovore na pitanja koja ih najviše zanimaju. Gdje kvalitetno jesti, gdje se dobro zabaviti, gdje kupovati, gdje prespavati, šta obavezno posjetiti?

Tuzlainfo je otvoren za saradnju sa svim privrednim subjektima, udruženjima, organizacijama i drugim subjektima koji žele iskoristiti prostor ovog portala i proširiti glas o događaj koji organiziraju ili djelatnosti kojom se bave.

Za one koji žele poseban status u sva tri segmenta ovog portala, Tuzlainfo i DSO PROMUS Tuzla nude partnerski odnos, o čemu više informacija možete dobiti ukoliko nas kontaktirate putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu