RK Tuzlanka: Poseban program povodom Dana porodice

by admin
| 18:22

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana porodice 15.maja, u Rk Tuzlanka biti će upriličene razne aktivnosti.  Aktivnosti kreću od sutra.

Napravite zajedničku fotografiju svoje porodice bilo gdje u RK Tuzlanka, u periodu od 13.05. do 16.05.2017. i podjelite na facebook-u i označite se na FB Rk Tuzlanka a najsretniji porodica  osvaja vrijedan poklon.

Naši najmlađi posjetioci će moći uživati uz posebnu radionicu u igraonici. Djeca skupa sa učiteljicama, 15.maja u periodu od 14 do 20 h izradjivit će radove na temu  svoje porodice, koji će biti izloženi  u prizemlju Robne kuće Tuzlanka na panou „Moja porodica“. Mališani će imati priliku da pokažu što za njih predstavlja porodica.

Cilj ove radionice jeste da  kroz igru i kreativnu zabavu  skrenemo pažnju kako djeci tako i roditeljima na značaju porodice, međusobne tolerancije i ljubavi.

Dok se djeca budu zabavljala u igraonici, roditelji mogu posjetiti radnje u Robnoj kući, izabrati neki novi komad odjeće ili obuće za sebe i svoju porodicu iz novih kolekcija naših cijenjenih partnera. 

Predah od  shoppinga i zabave porodice mogu napraviti na 4. spratu uz odlične popuste na porodične menije.  Popusti koji vas očekuju 15.maja su: La Casa Pizzeria 30%, Mamma Mia 20%, cafe Sydney 20%, Sezam i Chick King 10%.

(Tuzlainfo.ba)

Također, sve porodice koje budu željele da se slikaju sa svojim najdražim, u prizemlju RK Tuzlanka ih čeka  fotograf u periodu od 13 do 15 h, i od 17 do 20 h, i na poklon će dobiti svoju fotografiju.