Novo iz DKC Farah: Stručno osoblje edukovano za PRP tretman pomlađivanja

by admin
| 9:30

PRP tretman pomlađivanja i regeneracije kože matičnim stanicama iz vlastite krvi, poznat pod nazivom “vampirski lifting”, od sada je moguće uraditi i u Dertmatološko-kozmetičkom centru Farah Tuzla.

U sklopu konstantne stručne edukacija osoblja koju provodi DKC Farah, u prostorijama ovog centra proteklog vikenda je teoretsku i praktičnu edukaciju održala Dr. Kristina Davidović iz Beograda, čime je stručni tim DKC Farah Tuzla osposobljen za spomenuti tretman.

Radi se o tretmanu koji je siguran i potpuno prirodan, a u kojem se koristi isključivo krv osobe na kojoj se radi tretman, nakon čega ne dolazi do alergijskih reakcija niti drugih neugodnih pojava, a tretman ne zahtijeva ni poseban oporavak.

PRP tretmanom se djeluje na smanjenje bora (oko očiju, usana, između obrva, nazolabijalne), pomlađuje se koža lica, vrata i dekoltea, podočnjaka,.., popravlja tonus i postiže svježiji izgled kože.

Tretman također dobro djeluje i na neke ožiljke, sportske povrede i hronične upale tetiva, te stimuliše rast kose.

Više informacija o spomenutim tretmanima saznajte u DKC Farah Tuzla, na web stranici: www.farah.ba,  Facebook Fan stranici ovog centra ili pozivom na broj telefona 035 /255 555.

(Tuzlainfo.ba)