Završena nagradna igra Pivare Tuzla: Škoda otišla u Dubrave, skuter u Zenicu

by admin
| 15:13

U prostorijama ugostiteljskog objekta Pivnica Taverna, danas je upriličeno finalno izvlačenje nagrada nagradne igre “Pilsner nagrađuje” koja je trajala od 20.03. do 20.08.2016. a koju je organizovala Pivara Tuzla.

Desetine nagrada iz bogatog nagradnog fonda otišle su u ruke najvjernijih kupaca, a dobitnik glavne nagrade automobila Škoda Fabia je Franco Tadić (Dubrave), dok je dobitnik skutera Mirsad Tursić iz Zenice.

Ova nagradna igra izazvala veliko interesovanje kod konzumenata Tuzlanskog pilsnera, što još jednom potvrđuje da se radi o dobrom marketinškom potezu Pivare Tuzla.

– Naši vjerni potrošači prepoznali su vrijednost ove nagradne igre i ove godine smo imali neočekivano veliki broj pristiglih SMS poruka. To je zapravo potvrda da je Pivara ostala vjerna svojoj tradiciji, kupcima i kvalitetu proizvoda – istakao je prilikom današnjeg izvlačenja direktor Pivare Tuzla, Fahrudin Salihović.

U sklopu nagradne igre “Pilsner nagrađuje” pored dvije glavne nagrade izvučeni su i sretni dobitnici: 4 tableta, 2 velika suncobrana sa logom Pivare, 2 laptopa, 2 LCD televizora, frižider sa proizvodima Pivare, te 10 poklon paketa Pivare Tuzla , 10 majica sa logom Pivare, i dva poklon bona u Pivnici Taverna u vrijednosti od 50KM i 100 KM

Iz Pivare Tuzla najavili su i novu nagradnu igru do kraja ove godine, o kojoj će javnost uskoro biti detaljnije obaviještena.

Preliminarni psisak dobitnika pogledajte OVDJE.

(Tuzlainfo.ba/A.Š.)