Omega Beko 20170714

farah baner

1110 bbiBBI banka nastavlja sa podjelom 500 stipendija godišnje za djecu bez roditelja iz Fonda Sheikh Saleh Kamel, pa je tako otvoren i konkurs za regiju sjeverne BiH, gdje će biti dodijeljeno 100 stipendija.

Comment

2106 nutricionizamTehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli  već dugi niz godina prepoznaje potrebe tržišta rada što je rezultiralo i pokretanjem studijskog programa Nutricionizma na drugom ciklusu studija.

Comment

1906 ipiU toku je upis nove generacije studenata u akademsku 2017./2018. godinu na Internacionalnoj poslovno – informacionoj akademiji Tuzla. Svi zainteresovani se mogu javiti svakim radnim danom od 08:00 – 17:00h u Studentsku službu IPI Akademije.

Comment

0206 balasevicŽelite na koncert Đorđa Balaševića?

Comment

1906 farah kolazTokom proteklog vikenda, 17. i 18. juna, privedena je kraju edukacija osoblja DKC Farah u Tuzli i Sarajevu iz oblasti mikropigmentacije (trajna šminka) od strane stručnih osoba GOLDENEYE-a!

Comment

1706 farah2U Farah centrima zastupljena je nova tehnika dermoskopije pigmentnih promjena i mladeža na koži sa najsavremenijim dermatoskopom njemačke tvrtke VISIOMED.

Comment

1206 bekoU petak, 9. juna, otvoren je ekskluzivni Beko shop u Banjaluci, ulica Branka Popovića 310, u sklopu Hiper Kort centra u Dervišima.

Comment

1006 kotonKoton Tuzla, smješten u Bingo City Centru, ovog vikenda svojim kupcima pripređuje novo iznenađenje.

Comment

0506 ogledalcePrije par mjeseci Tuzla je postala bogatija za jedan od najsavremenijih kozmetičko frizerskih salona u regionu - „Ogledalce“. Studio „Ogledalce“ je nastao kao prvo, kao ideja njegovih vlasnika Suade Husić  i Raifa Kalesića,koji su željeli da svoja dugogodišnja iskustva, koja su stekli u Švicarskoj i Austriji prenesu i u naš grad.

Comment

0506 beko1Već sedam godina mi smo najbrže rastući brend u Evropi, gde kupci imaju najviše povjerenja u Beko kada je u pitanju odabir bijele tehnike. To nas čini brendom broj 1 u kategoriji velikih samostojećih kućanskih  uređaja u Evropi. Gledano na svjetskom nivou, mi smo drugi najveći brend bijele tehnike, čiji uređaj se proda svake dvije sekunde u preko 130 zemalja u kojima smo prisutni.

Comment

Stranica 1 od 22

futura toneri veliki

baner divan

biznis veliki

 

level baner

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu