Dan žena u RK Tuzlanka: Brojni posjetitelji uživali u cjelodnevnom programu

by admin
| 20:40

Povodom današnjeg praznika, Međunarodnog Dana žena, u RK Tuzlanka je upriličen cjelodnevni program, a posjetitelji su imali priliku prisustvovati brojnim aktivnostima i iskoristiti iznenađenja za pripadnice ljepšeg spola.

Osim sniženja koja su već jučer započela u brojnim prodavnicama RK Tuzlanka, u prizemlju robne kuće upriličen je sajam cvijeća i poklona, a svi posjetitelji su u BEKO kuhinji na 2. spratu mogli uživati u degustaciji delicija našeg poznatog kuhara Nihada Mameledžije.

Također, od 6. do 8. marta, na trećem spratu je  upriličena i izložba umjetničkih unikatnih radova „Od nježnosti do vječnosti“.

RK Tuzlanka i u prethodnom periodu je organizirala slične evente za naše sugrađane. Prethodni ovakav događaj održan je 14. februara povodom „Dana zaljubljenih“ kada je i jedan ljubavni par nagrađen putovanjem u Veneciju.

Na ovaj poseban dan za žene, RK Tuzlanka uručila je donaciju Udruženju Vive žene Tuzla u vrijednosti od 1000KM.

„Zahvaljujem se menadžmentu RK Tuzlanka na ovoj vrijednoj donaciji. Jednom udruženju kao što je naše, ova donacija nam mnogo znači. Iskoristit ćemo je za kupovinu stvari i uređaja koji su potrebni našim korisnicama.“ – kazala je Mima Dahić, koordinatorica Udruženja građana Vive žene.

Osim shoopinga  i druženja sa Nihadom Mameledžijom, koji je istakao da mu je mnogo drago što danas ima priliku da se druži sa Tuzlacima, priređen je i specijalni program za naše najmlađe. U igraonici na 4. spratu uz pomoć učiteljica, djeca su izrađivala posebne čestitke za Dan žena.

Iz menadžmenta RK Tuzlanka slične evente su najavili i za naredni period kada će na događajima sličnim današnjem posjetiteljima ponovo pripremiti brojne pogodnosti i zanimljive sadržaje.

Više fotografija koje prikazuju kako je to danas bilo u RK Tuzlanka pogledajte u albumu na našoj Facebook Fan stranici.

(Tuzlainfo.ba / A. Šiljković)